stopttip.gr

stopttip.gr

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ TTIP- CETA

                             Ο τ.πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Νίκος Κατσαρός, καταγγέλει ότι η Μέρκελ προσπαθεί να περάσει μια διαδικασία που θα παράκαμπτει την ανάγκη έγκρισης της συμφωνίας TTIP- CETA από τα εθνικά κοινοβούλια.Αυτό συμφέρει το μεγάλο κεφάλαιο, μιας και πολλές χώρες τάσσονται ενάντια στην εκτρωματική Συμφωνία, που γονατίζει τους λαούς υπέρ των οικονομικά ισχυρών.
Εν τω μεταξύ το Κίνημα Δεν Πληρώνω συνεχίζει τις παρεμβάσεις ενημέρωσης σε πόλεις και γειτονιές, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών αγνοεί τις καταστροφικές επιπτώσεις της Διατλαντικής Συμφωνίας Εμπορίου και Επενδύσεων στις ζωές μας.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΕ: Δηλητήριο στα λαχανικά μας για άλλους 18 μήνες

Tελικά, παρ’ όλες τις θυελλώδεις αντιδράσεις, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε στις 29/6 να παρατείνει την άδεια κυκλοφορίας για τη χημική ουσία γλυφοσάτη (glyphosate) κατά 18 μήνες.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΟΧΙ ΣΤΗ TTIP -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ BREXIT

 Ενημερωτική παρέμβαση έκαναν συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω στη Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Πέμπτης 30-6-16, στα παλίσια της καμπάνιας που έχουν ξεκινήσει.
Διανεμήθηκαν εκατοντάδες προκηρύξεις ενάντια στην TTIP- CETA καθώς και η ανακοίνωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω για το Brexit και τη σημασία του στην ελληνική πραγματικότητα.
Πολλοί ήταν οι νέοι άνθρωποι που έδειξαν ενδιαφέρον για τα θέματα.
Πηγαδάκια σχηματίστηκαν και συζητήσεις έγιναν και με συνταξιούχους που εξέφραζαν την αγανάκτηση τους και για τις νέες περικοπές στις ήδη πενιχρές συντάξεις τους.
Οι δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις και γειτονιές της Αθήνας.

                           

Και άλλες φωτογραφίες στο Διαβάστε περισσότερα...